Nantong Litai Jianlong Food Co., Ltd.
BUAH JELLY CUP
Kira kénca
Tentang Kami
pausahaan urang
pausahaan
ngeunaan katuhu

Tentang Kamileres pisan

Nantong Litai Jianlong Food Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan produksi sareng perdagangan, diadegkeun dina Juli 2009 di Kota Nantong, Jiangsu, Cina.Mini naksir merek urang.Simkuring gaduh Jelly & Pudding Factory urang sorangan jeung Toys & Pabrik Bahan bungkusan di Cina.Kami parantos lulus evaluasi pabrik sareng sertifikasi ISO22000, FDA, HACCP, Disney, tanggung jawab sosial Costco (SA8000), jsb.

 

 

 

 

 

 

 

logo
X
Video Témbongkeun video ngalebetkeun

VIDEO

Ayeuna, urang gaduh opat pabrik koperasi di Cina, anu ngahijikeun industri R&D sareng alat produksi.

Tempo deui videoTeras

warta panas

Ngajodokeun Kasampurnaan: Milarian Inuman Anu Pangsaéna pikeun Ngalengkapan Permen Kering-Beku

Ngajodokeun Kasampurnaan: Milarian Inuman Anu Pangsaéna pikeun Ngalengkapan Permen Kering-Beku

Lamun datang ka manggihan snack sampurna, bonbon freeze-garing geus jadi pilihan populér pikeun loba.Saréat renyah sareng rasa ieu nawiskeun tékstur sareng rasa unik anu hese dilawan.Nanging, upami anjeun leres-leres hoyong nyandak kanikmatan permen anu garing ka ...

Tingali deui

Dupi permen naon waé tiasa digaringkeun, atanapi aya watesan?

Freeze-drying mangrupikeun prosés anu ngaleungitkeun Uap tina produk pangan, nyababkeun tékstur anu hampang, stabil, sareng garing.Metoda ieu geus loba dipaké dina industri pangan pikeun ngawétkeun bungbuahan, sayuran ...

Tingali deui

Jenis permen naon anu biasana digaringkeun?

Freeze-drying mangrupakeun metoda populér pikeun ngawétkeun dahareun, sarta ogé geus jadi téhnik populér pikeun nyieun bonbon beku-garing unik tur nikmat.Dina tulisan ieu, urang bakal ngajalajah rupa-rupa jinis permen anu biasana digaringkeun beku, ogé prosés ...

Tingali deui

Kumaha prosés freeze-drying dianggo pikeun permen?

Prosés Freeze-Drying: Solusi Amis pikeun Candy Ngawétkeun Candy geus saréat tercinta pikeun abad, nyugemakeun huntu amis urang jeung nyadiakeun burst rasa dina unggal kacamatan.Ti biruang gummy dugi ka coklat bar, rupa-rupa permen anu sayogi henteu terbatas, sareng ...

Tingali deui
Inovasi dina industri gula-gula bunderan beku-garing Apple

Inovasi dina industri gula-gula bunderan beku-garing Apple

Industri bonbon ring apel beku-garing ngalaman kamajuan signifikan, disetir ku paménta konsumén pikeun pilihan snack sehat sarta alam, téhnologi processing dahareun inovatif, sarta popularitas ngaronjatna produk buah freeze-garing.Apel garing beku...

Tingali deui